DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



miércoles, 10 de noviembre de 2010

MÚSICA EN GODELLA: UNITAT EN LA DIVERSITAT


Ahir vaig assistir a una taula redona en en saló d’actes de Villa Teresita que portava per títol el que podeu llegir més amunt.

Organitzada per l’associació musical Vicent Costa de Godella van intervindre: Salvador Llorens, Salvador Caballer, Paco Benavent, Rafael Fernández, Xavier Costa, Jesús Blasco, Miguel Estellés, Miguel Gago, Vicent Sancho, i Vicent Costa (President Honorífic).

Durant més d’hora i mitja poguérem disfrutar del relat de les experiències personals i professionals dels membres de la taula al voltant de la música en Godella. Referències quasi obligades en tots ells al paper del Casino en la vida musical de Godella. Reflexions sobre la relació del nostre poble i la cultura i l’art…, comentaris sobre la necessitat/conveniència de mantindre relacions entre les diverses entitats i agrupacions musicals representades en la taula. Mirades cap a la història de la música i dels músics locals dels últims 100 anys…

El temps va passar molt ràpid i els relats i anècdotes que ens feien arribar els diferents ponents, ens avancen noves convocatòries de l’associació Vicent Costa.

Enhorabona per la iniciativa i desitjar-li continuïtat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario