DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 7 de noviembre de 2010

MARQUESINES PER AL TRANSPORT PÚBLIC


Les podem vore ja al llarg de tot el poble: són 5 marquesines que milloraran la qualitat i comoditat dels usuaris del transport públic municipal.

Aquesta proposta va sorgir als treballs dels pressupostos participatius per a l’any 2010, on veïns i veïnes expressaren la necessitat de millorar el servei de transport incorporant marquesines en determinats llocs.

Hem estudiat el trajecte actual, revisat on era factible la seua col•locació perquè l’espai i l’accesibilitat ho permetia, i finalment han estat les següents ubicacions: Porta de l’Ajuntament (com a principi i final del trajecte); Avinguda Peset Aleixandre (Pujà de l’Ermita, donat l’alt volum de passatgers que replega esta parada); Poliesportiu Municipal; Pavelló Municipal d’esports; i carrer Montgó (al costat del centre de la 3ª edat La Saleta)

Totes les marquesines conten en protecció contra el vent i l’aigua, bancada per a esperar còmodament l’arribada de l’autobús i dues papereres que facilitaran que l’entorn de les marquesines és mantinga net i cuidat.

Estes obres les hem realitzat dins del programa d’inversions del segon Pla del govern de l’Estat (conegut popularment com a Pla Zapatero).

Esperem que esta actuació facilite i millore l’ús del nostre transport públic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario