DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



sábado, 13 de noviembre de 2010

CONCURS DE POSTALS DE NADAL

Carolina Estellés Llorens. 5 años

Laura López Benavent.  6 años

Paula García Granell.  10 años
El divendres per la vesprada, junt amb el regidor de Serveis Municipals, Hermenegildo Estellés, vaig participar com a jurat en el concurs de postals nadalenques que per segon any consecutiu ha organitzat la Junta Local Fallera de Godella.

Enguany el Casal triat per a realitzar l’activitat ha estat el de la Falla Doctor Valls. Un èxit d’organització i de participació dels xiquets i xiquetes de les tres falles de Godella: Doctor Cabo, Doctor Valls i Cervantes. Al voltant de 50 participants distribuïts en tres categories: 0 a 5 anys; 6 a 9 anys i 10 a 14 anys.

 Els xiquets i xiquetes disfrutaren d’un berenar oferit per la Junta Local mentre esperaven “impacients” el veredicte del jurat.

Les postals premiades les podeu vore ací amb el nom i l’edat de les guanyadores a les diverses categories. El premi consisteix en una placa commemorativa i la publicació de les postals per a què siguen usades estos nadals tant per la Junta Local Fallera de Godella, com per l’Ajuntament de Godella

Des d’ací donar-los l’enhorabona a tots els participants i molt especialment a les guanyadores, i agrair als fallers i falleres el seu treball per a què el concurs haja estat tot un èxit.

Ens vorem el proper any!

No hay comentarios:

Publicar un comentario