DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 16 de mayo de 2010

JORNADES OCUPACIÓ/JOVENTUT A L'ESCORXADOR



El dimarts dia 4 de maig vaig assistir a la inauguració de les primeres Jornades d'Ocupació i Joventut, organitzades per les regidories de Promoció Econòmica i Ocupació (Rosa Barat) i la regidoria de Joventut (Juani Garcia).

Vaig compartir taula amb el director del SERVEF de Burjassot, Enrique Brines i la Regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Rosa Barat. Cal agrair ací la disposició i col·laboració rebuda per part d'Enrique Brines, que com sempre ens ha donat tot tipus d'ajuda i facilitats.

Les jornades es realitzen al llarg dels dimarts del mes de maig, dies 4, 11, 18 i 25. Els continguts abarquen des del coneixement de les organitzacions sindicals, la construcció del Currículum personal i professional, els cursos formatius ofertats pel consorci Pactem-Nord, i les estratègies per a la realització de l'entrevista de treball.


Ens trobem a l'equador de les jornades i me comenten que ja són tot un èxit, amb més de 20 joves participants fent ús d'este recurs que els hem posat a la seua disposició per a preparar-se per a l'accés al món del treball.

Enhorabona a totes i tots els que han fet possible aquesta iniciativa!

No hay comentarios:

Publicar un comentario