DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



lunes, 17 de mayo de 2010

INTERCANVIS ESCOLARS AMB NOISY-BAILLY


El cap de setmana passat finalitzaven els intercanvis escolars que s'han produït al llarg dels últims dos mesos. Podem estar satisfets per diversos motius; en primer lloc s'han augmentat significativament ja que han estat tres centres educatius: Sacre Cor, Sant Bertomeu i Gençana i que han mogut a més de 150 alumnes en total amb tot allò que suposa. En segon lloc perquè l'experiència es considera molt positiva i en tots els centres ja es treballa en la programació del proper curs. Per últim perquè tant alumnes com famílies han disfrutat i s'han enriquit de l'experiència. Es consegueix així que la proposta es consolide i s'incorpore a la programació annual del Comité d'Agermanament i del propi Ajuntament.

Felicitar als centres, al professorat que s'ha implicat directament, a les famílies i als membres dels Comités d'Agermanament tant elnostre com el francés, que han fet possible que aquest projecte s'haja fet realitat.

Tenim al davant el repte del proper any amb l'objectiu de millorar les excel·lents prespectives creades enguany. Anim a totes i tots!
A la fotografia alumnes d'intercanvi amb el centre Sant Bertomeu

No hay comentarios:

Publicar un comentario