DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 18 de mayo de 2010

HORTS D'OCI

L'horta de Godella
El passat dimecres dia 12 vam realitzar el sorteig de les parcel·les d'horts d'oci entre totes les sol·licituds presentades, 24 en total de veïns i veïnes del poble, i 3 més d'associacions.

La regidora d'urbanisme i medi ambient MªDolores Sánchez, va explicar les carácteristiques dels horts d'oci ofertats, i es van resoldre les preguntes i dubtes dels assistents. Per fi una mà innocent, d'un xic que es trobava a la sala, va traure les boles del sorteig!

Deu veïns i veïnes van obtindre el primer lot de parcel·les de 50 m2, on podran cultivar productes ecològics per al seu consum privat. La resta de persones que havien demanat participar es van quedar en llista d'espera ja que l'ajuntament estava negociant el lloguer d'un altre camp d'horta. Ara ja podem avançar que el divendres 14 vaig signar, en nom de l'ajuntament, el contracte d'arrendament i per tant molt prompte seran 24 veïns i veïnes els que podran disfrutar d'aquesta iniciativa que pretén posibilitar una activitat saludable entre la ciutadania i que suma d'altres valors prioritaris per al nostre grup de govern: la revitalització de l'horta, la concienciació sobre la seua preservació, la  posada en valor de l'activitat agrícola, i la formació- sobretot dels més joves- en activitats i actituds sostenibles.

Donat l'èxit que ha tingut aquesta iniciativa municipal, en les properes setmanes obrirem un nou plaç de presentació de sol·licituds.

Des d'ací felicitar als afortunats i afortunades i animar a la resta a presentar-se quan s'obriga el nou plaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario