DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



miércoles, 5 de mayo de 2010

1 DE MAIG


Com cada any, el dissabte pel matí, vaig assistir amb un grup de companys i companyes de Godella a la manifestació de l'1 de Maig. Jornada festiva i reivindicativa que reuneix a milers de valencianes i valencians que volen amb la seua presència donar suport als sindicats majoritaris: UGT i CC.OO. i a la resta d'entitats convocants, i això fem els socialistes que som treballadors i treballadores.

La jornada la vaig aprofitar per saludar a amics i amigues que veus de tant en tant, saber un poc de les seues vides, respondre i comentar com van les coses del teu poble... Vas mirant com poc a poc van camviant les cares, més joves!, també persones d'altres països i altres cultures que caminen al teu costat. Fa bon temps, ha eixit el sol i la manifestació avança nombrossa pels carrers de València.

Després dels discursos caminem cap a les casetes que han posat els sindicats a vora riu. Un refresc o una cervesa i un entrepà de tollina o pernil. Més converses, saludant a gent que fa anys que no veies! I de nou caminant cap el metro i a casa. Un matí perfecte! A la vesprada començaren les pluges i el mal oratge, que havien respectat la manifestació de l'1 de maig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario