DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 4 de mayo de 2010

Conveni amb la residència LA SALETA


El dimecres acudíem la regidora de Serveis Socials, Igualtat i Ocupació Rosa Barat i jo mateix al centre de majors "La Saleta" per a signar el conveni de col·laboració entre el nostre ajuntament i la residència.

Fa uns mesos encetàrem el procés per a dotar al nostre municipi d'una ordenança capdavantera en la regulació del servici d'atenció a persones majors amb determinats graus de dependència. L'ordenança contempla les característiques dels servicis i les diverses ajudes i aportacions que assumeix el municipi en la seua prestació.

Un nou esforç que fa el consistori destinant 14.000 € per a complementar les aportacions que hagen de fer els usuaris, veïns i veïnes, del nostre municipi. A més a més el conveni contempla descomptes per als nostres veïns que arriben al 10%. Encetem així una nova etapa de col·laboració amb el centre concertat amb la conselleria, per a què els nostres ciutadans se'n puguen beneficiar.

Donar des d'ací l'enhorabona i el meu agraïment a Rosa Barat i a tot l'equip de la seua regidoria que ho ha fet possible!

2 comentarios:

  1. Caray Salvador, es impresionante la presentación y la cantidad de contenido que hay aquí.
    Enhorabuena por todo. Esa es la forma de trabajar que en su día perdimos y hay que recuperar. Alcoi siempre ha sido y será Socialista. Por eso apostamos fuerte en Carles. Para nosotros el mejor y encima tenemos la situación muy favorable.
    Ya tendremos ocasiones para hablar.
    Un saludo socialista.
    Rafa (Alcoi)

    ResponderEliminar
  2. Gracias por tu comentario y aliento. Espero y deseo, como tu, que Alcoi vuelva a ser gobernada por los socialistas.

    ResponderEliminar