DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



lunes, 3 de mayo de 2010

INTERCAMVI D'ESCOLARS AMB NOISY-BAILLY

Tres centres educatius de Godella han realitzat o van a realitzar intercamvis amb el centre de secundària de referència de Noisy-Bailly. Dies enrere ho van fer els alumnes del Sacre Cor, integrants de la JOSC (Jove Orquestra del Sacre Cor) i els alumnes de l'escola de música de Bailly, dirigits pel godeller Salvador Estellés i la seua Jazz-Band. El divendres passat es pogué disfrutar al Capitoli d'un extraordinari concert de les dos formacions musicals.

Aquesta setmana ho faran dos centres més: Gençana i Sant Bartolomé. El dimecres l'ajuntament els farà un acte de recepció al municipi (com ja ho feu amb la Jazz-Band), per a dessitjar-los una bona estància en Godella i agrair-los les atencions i el tracte rebut pels nostres alumnes quan estigueren a Noisy-Bailly.

Gràcies a l'esforç i entusiasme dels integrants del comité d'agermanament de Godella, i de la decidida aposta del professorat i direcció dels centres implicats; els nostres alumnes poden eixamplar les seues experiències, i completar la seua formació cívica i humana. Les famílies que participen acollint als alumnes i professorat visitant ho fan possible, i el resultat sembla estar del tot positiu.

Estic segur que en propers anys es consolidaran este tipus d'intercamvis!

No hay comentarios:

Publicar un comentario