DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 2 de mayo de 2010

Parc de la Torreta dels Boïl




L'altre dia obríem al públic el Parc de la Torreta dels Boïl. Mesos de retràs producte del treball d'excavació i documentació de les troballes al voltant de la séquia de Montcada i els sequiols que conduïen l'aigua al previsible molí que existia a la Torre dels Boïl.

Pares i mares que conforme accedien al recimte del parc per a replegar els seus fills i filles, comprovaven com els més menuts aprofitaven el moment per a estrenar els nous jocs instal·lats. Un parell de pallassos organizaren activitats i jocs. Prop d'una hora disfrutant per fi del parc!

Recuperem l'espai tancat. Millorem la seguretat en l'eixida dels escolars del centre parroquial de Sant Bertomeu. Introduïm jocs i espais per al descans i l'oci. Possibilitem la recuperació d'un espai públic al centre històric del nostre poble. L'espai recuperat té més possibilitats i tenim el compromís de fer-ho amb noves inversions.

Comentava i agraïa la "paciència" amb els responsables del centre educatiu. Ara ho vull dir ací: "gràcies per la paciència i la comprensió davant el retràs i les dificultats que heu hagut de suportar durant estos últims mesos". Que totes i tots disfruteu del parc!

No hay comentarios:

Publicar un comentario