DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 2 de marzo de 2010

TORRETA DEL TRENET: ESTEM D'ENHORABONA!


La Torreta de les vies del tren ha estat declarada per la Conselleria de Cultura i Esport com a Bé de Rellevància Local (BRL). El dijous dia 25 en el Plenari Municipal, i per unanimitat, s'encetà el procediment per a redactar el document que incorporarà esta construcció al Catàleg de bens protegits del nostre municipi.

Paral·lelament aquesta protecció suposarà, en primer lloc, la necessitat de què la Conselleria d'Infraestructures tinga en compte esta nova limitació a l'obra de soterrament del metro al seu pas per Godella, ja que al projecte inicial anava a ser enderrocada per les obres. Caldrà modificar el projecte, buscar alternatives per a preservar el bé protegit.

Ja en l'any 2005 vaig presentar, com a portaveu municipal del PSPV-PSOE una al·legació demanant la protecció de la Torreta de comandament, en aquell moment la Conselleria d'Infraestructures va desestimar la petició formulada; ara la Conselleria de Cultura ens ha donat la raó.

Vull des d'ací felicitar i agrair a l'Associació d'Amics del Ferrocarril el seu treball, que ha fet possible obtindre finalment esta protecció de l'edifici de la Torreta. Cal no oblidar que és l'última que queda en peu i està al nostre poble, a Godella! Ens hem de felicitar per açò, totes i tots. Enhorabona!

No hay comentarios:

Publicar un comentario