DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 28 de febrero de 2010

CONSELL ESCOLAR VALENCIÀ DIU NO A LA PROPOSTA DE LA CONSELLERIA


El Consejo Escolar Valenciano es el máximo órgano consultivo y de participación social en la programación general de la enseñanza en la Comunidad Valenciana (artículo 4 del Decreto Legislativo de 16 de enero de 1989, del Consell de la Generalitat Valenciana, por el que se aprueba el Texto Refundido de la Ley de Consejos Escolares de la Comunidad Valenciana). [...]
http://www.edu.gva.es/consell/es/default.htm

El divendres 26 de febrer en Peníscola la Comunitat Educativa li va dir  NO al Conseller d'Educació, Font de Mora. Li va dir no a la proposta de disminució de la representació dels sectors més representatius de la comunitat escolar: pares i mares, alumnes i professorat. Ho feu d'una forma clara i contundent... i democràtica ( 35 vots front a 15).

Farà cas Font de Mora...? Ens farà cas Camps...? Durant els darrers dos anys NO... i clar ben possiblement, ara tampoc! Som un òrgan consultiu, però les nostres recomanacions han caigut en sac foradat una i altra volta.

Camps està disposat a trencar amb el consens, amb la participació, amb la ciutadania... però açò va sent habitual els darrers temps.Com? reduint la participació plural dels diversos sectors i augmentant vergonyosament la representació de la pròpia Conselleria en el Consell Escolar Valencià.
Quina és la proposta que ens ha fet arribar el Consell..? Caldrà dir-ho d'una forma clara i contundent: es vol "privatitzar l'ensenyament" i els seus òrgans de consulta, participació i assessorament. Es volen suprimir altres veus, altres opinions, es vol callar de cop i volta l'opinió de la comunitat escolar i eixa veu ja s'ha escoltat, la teniu al resultat de la votació.

Li ha arribat l'hora al Consell Escolar Valencià... ? ben prompte li haurem de dir...ADÉU!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario