DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



lunes, 13 de junio de 2011

NOVA LEGISLATURA A GODELLA

Amb Sanfelix (EU) i Sanchis (COMPROMIS)

El dissabte 11 de juny es va constituir el nou Ajuntament a Godella  en Villa Teresita. Un pacte de progrés ha estat possible entre el PSPV-PSOE, EU i Compromis. Esta setmana  perfilarem les característiques de l'acord. Un tripartit que compartirà el govern.

Este va ser el meu discurs en la presa de possessió com alcalde:

Bon dia a tots i totes veïns i veïnes de Godella, companys i companyes socialistes, amics i amigues.

Hem fet molt en estos quatre anys i ho hem fet en amor, treball i dedicació. Hui tenim un poble millor, una hisenda sanejada i molts projectes complits. Ens comprometem a conservar este meravellós poble en el que dóna gust viure, i que Godella continue sent un referent cultural i lúdic, que la música cresca en el conservatori, que les Pedreres es protegisquem definitivament i que la meravellosa horta que hem defés i posat en valor continue fora de l’alcanç dels especuladors i dels desmans urbanístics.

Agraïsc als regidors d’EU i de Compromís la seua confiança i el seu vot, per a fer un pacte de progrés en Godella.

No sabia de la duresa de la política i d’una campanya electoral  fins ara i això que ja en porte unes quantes a l’esquena. Mai vaig imaginar que es necessitara denunciar falsament i que existiren tants interessos agrupats al voltant de Godella. Es necessari un colp d’aire fresc que ens demana la ciutadania que hui s’expessa en carrers y places per fer una democràcia més participativa i amb valors. Continuarem defensant la nostra forma de fer política: propera, valenta i compromesa en Godella. Eixe és el nostre estil, al que no pensem renunciar.

Per últim, vull donar les gràcies a totes les persones que ens haveu votat, als regidors i regidores que m’han acompanyat estos anys, a la meua família i sobretot a la meua dona que ha suportat i compartit el dia a dia d’estos anys que algunes persones han fet tan difícil i en tanta injustícia.

Però sempre hi ha un demà i l’esperança partix del convenciment i de la raó. Un nou Ajuntament inicia la seu andadura, Espere haver sabut ser un bon alcalde i millorar la meua gestió en esta legislatura. De nou gràcies per totes las coses tan boniques que m’heu dit estos dies. Gràcies Godella!

                                                                                      11 de juny 2011


                                                                                                  Voro Soler

No hay comentarios:

Publicar un comentario