DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 15 de mayo de 2011

CARTA ALS VEÏNS I VEÏNES DE GODELLA

Al llarg d'estos dies estem repartint un periòdic explicant el nostre programa electoral per a Godella. Juntament amb el periòdic vos arribarà una carta que vos dirigisc per a expressar el que pense i sent després de quatre anys com alcalde del nostre poble.
I com vaig a presentar-me de nou, representant al PSPV-PSOE de Godella, vull demanar-vos de nou la vostra confiança en la candidatura que encapçale.
Tot seguit teniu reproduït el contingut de la carta:

Estimats veïns i veïnes de Godella:


Des de fa quatre anys sóc el vostre alcalde i voldria donar-vos les gràcies per això. Gràcies per la vostra confiança i recolzament. Gràcies per haver confiat en el programa en el que ens presentàrem i per l’afecte que he rebut durant tot este temps. Les urnes permeteren la formació d’un govern progressista que ha mantés durant esta legislatura la mateixa consigna: compliment dels objectius plantejats en treball, transparència i honradesa

Hui Godella és un poble distint del que ens trobàrem. És un poble en el que podem sentir-nos còmodes i propers. En el que s’han millorat els serveis, els carrers, els jardins i les instal•lacions esportives. Un poble en el que l’atenció es centra, sobretot, en els que més ho necessiten. Un poble en el que majors, joves i menuts tenen el seu lloc i en el que progressen activitats formatives i culturals. En definitiva, allò que ens plantejàrem ara fa quatre anys, un poble en el que donara gust viure. Eixe era el nostre objectiu i a eixe objectiu hem dedicat els nostres esforços.

Em proposí ser un alcalde proper, per a tots els veïns i veïnes, un alcalde per a Godella. Un alcalde que quan acabara la legislatura poguera dir que havia complit, que el seu grup havia complit. La gestió municipal, el treball i la honradesa es demostren dia a dia, per damunt de difamacions, falsedats i ànsies de protagonisme. Les dificultats, com sabeu, no m’espanten, les mentides no em fan variar els objectius traçats, els especuladors no tenen cabuda en la Godella que somniem i que poc a poc anem aconseguint. Sóc fill de llauradors i tinc l’ honradesa com a lema, el treball com a forma de vida i segles de resistència.

El PSPV-PSOE de Godella es sent orgullós del treball realitzat. Les circumstàncies econòmiques han impedit portar endavant algun projecte, però les persones són més importants i atendre les seues necessitats és prioritari. Hem fet molt, però encara queda per fer.

Després de quatre anys de govern deixem un Ajuntament en les finances sanejades i en una bona part del nostre programa complit. Ara és el moment de demanar-vos la renovació d’eixa confiança per a un nou govern. La nostra candidatura està formada per un grup de persones diverses, que tenen un projecte comú: GODELLA. Les nostres propostes són meditades i honestes i les complirem en treball, en dedicació i en la participació de tots i totes.

                                                                      Un salut afectuós del vostre alcalde

                                                                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario