DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 15 de marzo de 2011

DESPERTÀ JUNTA LOCAL FALLERA


El diumenge dia 13 de març, promogut per la Junta Local Fallera de Godella i en la col•laboració de les tres comissions falleres: Cervantes-Sant Blai, Doctor Valls i Doctor Cabo es va organitzar una despertà que travessà tot el poble i que visità els locals de les tres comissions.

A les 8 del matí vora dos centenars de fallers i falleres de totes les edats es concentraven a la plaça del’Església per a iniciar el recorregut. Van anar replegant les caixes de petardos (segons les diferents edats dels participants) i posant-se al lloc indicat per a començar.

Al davant de tots 23 músics de la Banda del Casino Musical, iniciaven la marxa “anunciant” la despertà. Al darrere, primer els més jovenets i al final els adults. Durant hora i mitja recorreguérem omplint de música i trons els diversos carrers, fins arribar de nou a la Plaça de l’Església on ens esperava una extraordinària mascletà “junior” que posà punt i final a la despertà. Tot seguit es serví una tradicional xocolatà en ensaïmades per a tots i totes els participants.




Tot un èxit en esta primera convocatòria, que ens anima a programar una activitat com aquesta en futures edicions de les falles!

No hay comentarios:

Publicar un comentario