DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



lunes, 7 de marzo de 2011

CRIDÀ I CABALGATA DEL NINOT


El dissabte dia 5 per la vesprada es va realitzar la Cridà per part de les Falleres Majors de les Comissions de Doctor Valls, Cervantes i Doctor Cabo. Centenars de fallers i falleres juntament amb veïns i veïnes que s’acostaren a l’acte en L’Ermita de Godella. En totes i cadascuna de les intervencions de les Falleres Majors es va convidar amb entusiasme a participar en les properes falles seguint el que ja és tradicional: que les festes falleres estan obertes a la participació no sols dels fallers sinó de tota la població.


Tot seguit començà la Cabalgata del Ninot. La plaça de l’Ermita s’omplí de color i de música. La imaginació dels participants a l’hora de confeccionar les seues respectives disfresses, i el to de crítica que tota cabalgata del ninot cal que tinga ens acompanyà en tot el recorregut. A vora i vora dels carrers per on passàvem la gent de totes les edats aplaudien i als diversos grups i motius de la cabalgata.

A la plaça de l’Església, i per a posar fi a l’acte es disparà una mini mascletà que va arrancar els aplaudiments de tots els presents.
 
Aprofite el moment per a fer extensiva la invitació a participar en la despertà del diumenge 13 de març, que es realitzarà per tot el casc urbà, i recorrerà les distintes comissions falleres. Disfrutarem de la pólvora i d’una mini mascletà al final del recorregut; i després una “xocolatà” a la Plaça de l’Església per a tots els participants. Ens vorem!





No hay comentarios:

Publicar un comentario