DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 14 de diciembre de 2010

CANDIDATS SOCIALISTES

Després d'un dissabte al matí d'inauguració de Villa Eugenia, una vesprada al Casal Jove AlMatadero veient les activitats i jocs infantils organitzades per l'Associació SINA i més tard al Capitoli per vore l'actuació del Grup de Danses "El Poblet", disfrutant del meu poble. El diumenge al matí vaig assistir a la presentació de Jorge Alarte com a candidat socialista a les properes eleccions autonòmiques.

Quedàrem un grup de companys i companyes en l’estació de Godella per agafar el metro i anar al Palau de Congressos.

Arribàrem amb la suficient antelació,- mitja hora abans de començar l’acte-, però al saló central del Palau de Congressos no hi cabia “una agulla”. Havia expectació i ganes per escoltar i vore al nostres candidats a la ciutat de València, Joan Calabuig, i a la Presidència de la Generalitat, Jorge Alarte; i també escoltar al Vicepresident del Govern de la Nació, Alfredo Pérez Rubalcaba. Començà l’acte amb un parlament de Carmen Martínez, Secretaria General de la Província de València i alcaldessa de Quart.

Les intervencions dels tres van estar plenes de convicció, de força i fins i tot de passió. Se’ls va vore amb ganes, amb propostes,... ens donaren un nou aire net i fresc, que ens ompli de forces per als propers mesos.


I ara “com va dir Rubalcaba” “...a treballar als vostres pobles i ciutats i a explicar allò que volem, i per allò que existim els socialistes”.

Tornàrem en el metro el grup de companys, i se’ns passà el temps volant, comentant les diverses intervencions de l’acte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario