DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 7 de diciembre de 2010

50 ANIVERSARI DE "LOS CLAVELES ROJOS"


Al llarg del cap de setmana hem celebrat amb dos actes l’efemèride del 50 aniversari de l’agrupació musical “Los Claveles Rojos”.

El dissabte 4 a les 22:30h, vora 600 veïns i veïnes del nostre poble acudírem al Capitoli per a escoltar la presentació del CD gravat per a l’ocasió i disfrutar d’un repàs dels últims 50 anys, fet a través d’un recorregut pels temes musicals de cadascuna de les èpoques. La gran quantitat de gent que va acudir superant (com vaig afirmar al meu parlament a l’acte) les tres “F”: el fred, els dies de festa, i el futbol, ens donen una idea del reconeixement i la capacitat de convocatòria que el grup té al nostre poble.

La Gala musical va ser tot un èxit. Cuidada fins al mínim detall. Començà amb una projecció de fotos i vídeos on es feu un repàs dels darrers 50 anys. Es visqueren moments d’especial emoció al recordar als cinc membres de la rondalla que ja no estan entre nosaltres.

Després es donà pas al concert, magistralment presentat i narrat per Vicent Alonso i Miquel Roig. Es feu un recorregut per les diferents èpoques que ha atravessat el grup. Amb la col•laboració en alguns dels temes de les veus de Sabina Vidal, Carles Pastor, José Aparicio “APA” i el Cor Sant Bertomeu. I com no la Rondalla “Los Claveles Rojos” (amb els seus 30 membres actuals: homes i dones).

50 anys d’història viva del nostre poble.

Al finalitzar el concert, la Rondalla va fer entrega a l’ajuntament d’un quadre conmemoratiu. Vaig tindre el plaer de replegar l’obsequi dirigit al consistori i acte seguit,-i amb l’ajuda de Miguel Gago-, imposar a tots i cadascun dels membres de “Los Claveles Rojos” la insígnia de Plata de l’ajuntament de Godella, en reconeixement a la trajectòria de l’agrupació musical, i la seua contribució a fer de la música lligam de convivència i exemple de ciutadania.


El diumenge 5, al menjador del col•legi del Sacre Cor el dinar de germanor. I a les postres arribà el moment dels reconeixements i agraïments per a tots els que han fet possible la celebració del 50 aniversari. Moments emotius, parlaments emocionats. Records de la celebració del 25 aniversari. Fotografies, abraços... cares plenes de somriures i alegria que vaig compartir amb l'amic i company socialista, primer alcalde de la democràcia, Eugeni Català

“ De ben segur que tots els que hem disfrutat estos dies guardarem un record imborrable en un racó de la nostra memòria”.

Enhorabona “Claveles Rojos”, i una volta més ... MOLTES GRÀCIES!

No hay comentarios:

Publicar un comentario