DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



jueves, 21 de octubre de 2010

CONSTRUCCIÓ DE LA REDONA DE L'EPLA


Des del mes d’agost estem “patint” les obres de construcció de la doble redona que donarà accés a Godella des de la carretera de Bètera. Una doble redona que millorarà els accessos al col•legi EPLA, evitant els perills actuals d’accidents amb l’alt volum de vehicles i alumnes que se desplacen al centre educatiu; obrirà l’entrada natural al polígon industrial d’Obradors que fins ara seguia ofegat i sense els accessos necessaris; millorarà la fluïdesa i seguretat del trànsit tant d’entrada com d’eixida de Godella, i evitarà gran part dels inconvenients del trànsit rodat en direcció Bètera-València.

Per fi, després de més de 20 anys “patim” les tan reivindicades obres... en uns mesos començarem a “disfrutar” de les millores que una obra com aquesta ens proporcionarà.

Des d’ací agrair a totes les persones i institucions que han fet possible portar endavant aquesta obres, i molt especialment a la Regidora d’Urbanisme Lola Sánchez,responsable de les negociacions portades a terme amb la Diputació de València i el Col•legi EPLA; a tots gràcies!

No hay comentarios:

Publicar un comentario