DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 19 de octubre de 2010

CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICA: PER FI!

El dijous 30 de setembre, el Plenari de l’Ajuntament de Godella, aprovava la firma del conveni amb la Conselleria d’Educació per a l’apertura del Conservatori Professional Pintor Pinazo com a centre oficial de grau mitjà.
De nou el Partit popular va perdre l’oportunitat de sumar-se, encara que només fóra perquè el seu partit en el govern de la Generalitat ja li havia donat el vist-i-plau al conservatori, però decidí seguir amb la seua línia i es va abstindre. És evident que el PP de Godella no vol un Conservatori Professional al nostre poble, pensa que en els que hi ha a València, Llíria o Montcada, és més que suficient...

Fa anys que el Conservatori hauria d’estar en marxa; fa anys que eixa necessitat feta reivindicació hauria d’haver tingut resposta; fa anys que per tradició i per volum d’alumnes els estudis elementals de música al nostre poble, necessitaven tindre continuïtat... totes i tots pareixen entendre-ho, menys els regidors i regidores del PP a Godella!

Més d’un any per a què la Conselleria revisara i donara la conformitat a la documentació presentada. Moltes dificultats, però al final es veu llum; caldrà que entre totes i tots col•laborem en què este projecte que ara dóna els primers passos se consolide i cresca en els propers anys...

Esperem que d’ací a deu anys els nostre centre siga referència obligada a nivell comarcal com ara ja ho és l’Escola de Música del Casino Musical de Godella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario