DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 14 de marzo de 2010

GODELLA ÉS DIVERSA I NO PARA

Inauguració exposició setmana de la Dona
Danses Guineanes
 Concert de Toni Cotoli
 Pepita, Toñi, Sefa,Rosa i Carmen
 Cabalgada del Ninot
 Ninot indultat Falla Doctor Valls
 Play Backs Associació Qualitat de Vida
Estes dos setmanes últimes he assistit a actes molt divesos. Les falles han fet la seua cabalgada, l'exposició del ninot, i han guanyat enguany els ninots de la Falla de Doctor Valls, mentre que el premi del llibret se l'emportava la Falla Doctor Cabo. Un concert de Toni  Cotoli va tancar uns dies de reflexió i exposició al centre de Xicaranda sobre l'art, organitzades per l'Associació Iris. La setmana de la Dona ha estat plena d'activitats, de participació i de color. L'exposició Camí cap la Igualtat que vaig inaugurar junt a la regidora d'Igualtat Rosa Barat i a la cap de l'unitat de coordinació contra la violència de gènere de la Subdelegació del Govern, Marina Calatayud ha estat interessant i molt didàctica per a conéixer a les dones que tant han fet per l'igualtat en els darrers 250 anys (exposició visitada pels centres educatius del nostre entorn); el teatre de l'EPA "Libertas, libertatis" fruit de l'extraordinari esforç dels seus membres; les associacions de dones: ames de casa Tyrius i Qualitat de Vida han fet d'aquesta setmana un exemple de participació i bon fer. Com en les últime ocasions vaig recitar  uns poemes als Play Back. convidat per l'associació per la Qualitat de Vida.

Les conferències: la taula redona “Camí cap a la igualtat, els reptes del segle XXI” i L'atenció de la familia, una qüestió de dones? han estat moments per a la reflexió. I per a finalitzar la setmana, les dones de l'Associació Cultural "Unió dels pobles de Guinea ecuatorial" han fet una exibició de danses i una degustació de plats típics. Enguany s'han afegit un grup de vall del Perú com a novetat. Als que he vist assatjar algún dissabte al Casal jove, AlMatadero. 
GRACIES A TOTS I A TOTES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ que fan de Godella un poble tan singular de gent tan diversa.
I hui, diumenge, el grup de teatre Godayla representa al Capitoli l'obra "Los ladrones somos gente honrada" y si a açò afegim tota la resta, el dia a dia per a resoldre els temes i problemes...
Godella no para i el vostre alcalde tampoc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario