DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 31 de enero de 2010

PARCS PER A PASSEJAR

Este cap de setmana hem pogut disfrutar de "bon temps". Les temperatures han estat agradables,-tenint en compte el mes en el que ens trobem-, i el sol ha volgut acompanyar-mos al llarg de dissabte i diumenge.

He aprofitat per passejar pels distints parcs i jardins que hem rehabilitat i inaugurat al llarg dels últims dos mesos, i he pogut comprovar la quantitat de famílies que estaven "disfrutant" de les noves instal·lacions: al Parc del Molí, Plaça de Dalt i de Baix, Parc Ricardo García de Vargas al carrer Cervantes i per últim, a la Plaça Colombaires. He vist pares i mares i els seus fills, la gent major amb els néts i nétes. Els més menuts jugant, rient i divertint-se; els pares aprofitant per mantindre una conversa o llegint tranquil·lament la premsa o un llibre. Tots prenint un poc el sol i "fent seu" un espai públic que fa fins poc de temps estava infrautilitzat o directament "ignorat".

Alguns veïns s'han acostat directament a felicitar-me i agrair-me el treball que estem fent des de l'ajuntament, i també a demanar-me que els mantenim i els cuidem. Des d'ací vull dir-los que "ho farem"; i que també començarem a treballar per fer possible la convivència entre els "gossos" i els xiquets als parcs... caldrà encetar una campanya per millorar els hàbits "higiènics" dels propietaris dels animals, i facilitar-los sistemes i llocs on no suposen un perill sanitari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario