DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 5 de enero de 2010

FESTES


Benvolguts amics i amigues:

Un any més tenim l’oportunitat de disfrutar de les festes de Nadal, unes festes que reunixen les famílies i que recuperen les tradicions més cassolanes. És moment de fer repàs de l’any en família, parlar de tot allò que no s’ha tingut oportunitat al llarg dels mesos passats, i temps també de recordar parents i amics que no estan amb nosaltres. És moment per a què diverses generacions es junten al voltant d’una taula i es reafirme el sentit de poble que tenim. Fills, pares, iaios, néts, tots junts durant estos dies.

I com a final i colofó d’eixes festes el dia de “Reis”. Com afirmava en les lletres que vaig escriure-vos l’any passat “res es pot comparar al somriure i l’alegria d’un xiquet, que mira bocabadat, al Rei que li parla i l’atén”. Eixa continua sent la motivació fonamental d’esta festa.

Festa de Reis que,-cal no oblidar-, al nostre poble és fruit de la il·lusió i l’esforç d’un grup de veïns i veïnes  que la preparen amb totes les ganes del món, pensant en els nostres fills i filles i néts i nétes. Vull des d’ací agrair-vos eixe treball que disfruta tot el poble i que manté vives les nostres tradicions com a poble.

¡Moltes gràcies, i un fort abraç!

         

No hay comentarios:

Publicar un comentario