DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



miércoles, 23 de diciembre de 2009

IKEA PATERNA


L'ajuntament de Paterna vol instal·lar un IKEA al costat del complex comercial i d'oci d'Heron City i Kinépolis. Açò pot provocar que més de 60.000 vehicles es sumen a les ja llargues cues i embussos que es produeixen en els accessos actuals.

Problemes pendents en la delimitació de termes (en la zona afectada més de 600 metres linials), el necessari estudi d'impacte ambiental que contemple el centre ja existent d'Heron City, els accessos insuficients tal com estan plantejats en el document al que hem tingut accés, el tractament donat a la Pedrera de la Cova de la Mel -directament afectada per la ubicació del centre comercial d'IKEA-. Tots són aspectes que necessitaran una tractament i estudi especial si volem evitar l'impacte negatiu d'una actuació d'estes característiques...

Des de l'ajuntament de Godella volem, des d'un primer moment, fer arribar a l'ajuntament veí el nostre punt de vista, els nostres dubtes sobre l'actuació tal com està en este moment plantejada i si fa el cas, les nostres al·legacions. Entenem que es fa necessari una negociació on estiguen representades totes les administracions afectades: Ajuntaments de Paterna, València, Burjassot i Godella; Generalitat Valenciana i Ministeri de Foment.

Hem presentat este primer escrit d'al·legacions dirigit a l'ajuntament de Paterna i fent-lo arribar també a la resta d'administracions afectades. Hui l'hem fet arribar als mitjans de comunicació.

 La meua intenció es mantindre-vos informats puntualment de tot allò que anem fent. El tema s'ho mereix.
Imatge de ABC

No hay comentarios:

Publicar un comentario