DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 12 de abril de 2011

ELECCIONS MUNICIPALS 2011 (II)

LA NOSTRA CANDIDATURA

El dimecres dia 13 a les 19:30h  farem la presentació en el saló de Vil•la Teresita, de la candidatura socialista a l’ajuntament de Godella.

Des de l’agrupació local de Godella hem treballat amb molta il•lusió i ganes per a conformar una candidatura diversa i plural, de gent amb ganes de treballar per un projecte comú que encetàrem ara fa quatre anys.

Hem revisat tot allò que hem fet, que ha sigut molt. I hem reflexionat sobre allò que encara queda per fer per a complir amb l’objectiu que es vam establir com a exigència: “Fer de Godella un poble on donara gust viure”. S’ha treballat durant estos anys en les diverses àrees necessàries per a complir amb l’objectiu: La neteja dels carrers, fent de les places i jardins llocs on es poguera estar i portar als nostres néts i fills; millorant l’accesibilitat i seguretat dels vianants, possibilitant la construcció de les redones d’accés al nostre municipi. Revitalitzant la vida cultural i associativa del nostre teixit social, que es trobava sense el suficient recolzament del nostre ajuntament; millorant i rehabilitant espais i locals per a fer possible que les activitats culturals es desenvolupen en les millors condicions; creant el Conservatori Professional de Música; col•laborant en tot moment en les diverses associacions i col•lectius que han posat en marxa projectes i activitats.

No obstant som conscients que encara queda per fer. Que hi ha línies encetades que cal desenvolupar en profunditat; que cal donar un contingut estable a la programació cultural del nostre poble; que s’han de completar les infraestructures del viari públic encetades en estos quatre anys. En definitiva fer de Godella en els propers quatre anys un poble únic pel seu aspecte extern i per la seua vida cultural, cívica i formativa. El nostre repte és fer de Godella un poble d’excel•lència, i que es convertisca en referent de futur dels valors del nou urbanisme i de la qualitat de vida.

Des d’ací vos convide a totes i tots a assistir a la presentació de la candidatura de dones i homes compromesos en este somni i que treballaran de valent per a fer-lo realitat!

Vos esperem!

domingo, 3 de abril de 2011

ELECCIONS MUNICIPALS MAIG 2011 (I)


El proper 22 de maig hi ha eleccions municipals. Des de l’Ajuntament hem fet balanç dels quatre anys de govern. A totes les cases de Godella deu haver arribat un periòdic amb allò més important i significatiu que s’ha realitzat des de les diverses regidories de l’Ajuntament i també un dvd amb 1000 imatges de Godella i la seua gent. Hem treballat molt per dur endavant un projecte i un compromís encetat al 2007 per a fer de Godella un poble on donara gust viure. Hem millorat places i carrers, hem guanyat en accessibilitat i seguretat, hem recuperat la vida cultural i associativa, hem donat un nou impuls a allò que ens defineix com a poble: la música, la pintura; i allò més important l’activitat viva i dinàmica de la nostra gent. Hem fet molt, però encara queda per fer!

I per a fer-ho en la vostra participació, des de fa unes setmanes estem reunint-se, membres de la candidatura municipal socialista i jo mateix, en representants del món cultural i associatiu del municipi de Godella. És una pràctica que portem fent en totes les darreres convocatòries d’eleccions municipals. La reunió ens serveix per a reflexionar sobre tot allò que s’ha fet als darrers anys en l’àrea d’influència o interés de l’associació, explicar aquelles propostes que volem incloure per als propers 4 anys i replegar els comentaris reflexions i propostes que ens vulguen fer arribar des dels diversos col•lectius.

En la majoria de casos les reunions s’allarguen i els temes tractats s’amplien a altres aspectes de la vida del nostre poble. S’arriba fins al detall en la majoria d’ocasions, fruit de les ganes i l’interés per participar que demostreu els veïns i veïnes. I açò em reafirma en la meua convicció de què cal millorar i augmentar els nivells de comunicació i participació de la ciutadania no sols en les grans decisions sinó en la gestió del dia a dia.