DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 3 de abril de 2011

ELECCIONS MUNICIPALS MAIG 2011 (I)


El proper 22 de maig hi ha eleccions municipals. Des de l’Ajuntament hem fet balanç dels quatre anys de govern. A totes les cases de Godella deu haver arribat un periòdic amb allò més important i significatiu que s’ha realitzat des de les diverses regidories de l’Ajuntament i també un dvd amb 1000 imatges de Godella i la seua gent. Hem treballat molt per dur endavant un projecte i un compromís encetat al 2007 per a fer de Godella un poble on donara gust viure. Hem millorat places i carrers, hem guanyat en accessibilitat i seguretat, hem recuperat la vida cultural i associativa, hem donat un nou impuls a allò que ens defineix com a poble: la música, la pintura; i allò més important l’activitat viva i dinàmica de la nostra gent. Hem fet molt, però encara queda per fer!

I per a fer-ho en la vostra participació, des de fa unes setmanes estem reunint-se, membres de la candidatura municipal socialista i jo mateix, en representants del món cultural i associatiu del municipi de Godella. És una pràctica que portem fent en totes les darreres convocatòries d’eleccions municipals. La reunió ens serveix per a reflexionar sobre tot allò que s’ha fet als darrers anys en l’àrea d’influència o interés de l’associació, explicar aquelles propostes que volem incloure per als propers 4 anys i replegar els comentaris reflexions i propostes que ens vulguen fer arribar des dels diversos col•lectius.

En la majoria de casos les reunions s’allarguen i els temes tractats s’amplien a altres aspectes de la vida del nostre poble. S’arriba fins al detall en la majoria d’ocasions, fruit de les ganes i l’interés per participar que demostreu els veïns i veïnes. I açò em reafirma en la meua convicció de què cal millorar i augmentar els nivells de comunicació i participació de la ciutadania no sols en les grans decisions sinó en la gestió del dia a dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario