DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



jueves, 24 de febrero de 2011

INAUGURACIÓ DE LA REDONA D'ENTRADA A GODELLA


Ahir vam inaugurar la doble redona d'entrada a Godella que es troba al costat del Polígon Industrial i del col•legi EPLA. Finalment ens va acompanyar el Vicepresident Primer de la Diputació Provincial y Alcalde de Montcada Juan José Medina i del Vicepresident i Diputat de Carreteres Enrique Crespo, Alcalde de Manises. També contàrem amb la presència de diputats provincials, alcaldes de la comarca i regidors i regidores de diversos municipis. No podia faltar una ampla representació del teixit associatiu i ciutadà del nostre poble, que volgué acompanyar-nos en este dia de felicitat, després de més de 20 anys reclamant la construcció d'esta infraestructura. En les següents línies podeu llegir el discurs que vaig pronunciar a la inauguració, després de les salutacions.

Hui inaugurem esta doble rotonda que posa fi a un autèntic punt negre:
• Generava fortes retencions en moments puntuals del dia. (15.000- 30.000 vehicles diaris)
• Era motiu de freqüents accidents de trànsit amb ferits i morts.
• Zona de major risc per estar l’entrada d’un centre educatiu amb gran afluència d’alumnes i vehicles.

En este moment es millora sensiblement la seguretat en la circulació.
• Es grarantitza un accés més segur i ràpid tant a la població de Godella com al seu polígon industrial i el trànsit fins a la població veïna de Rocafort.
• S’aconseguix un accés al centre educatiu que minimitza els perills potencials.
• Es reduix el trànsit de pas, per l’interior de la nostra població.

Hem viscut molts anys patint les conseqüències d’ocupar un punt estratègic en la geografia de la nostra comarca. un nexe entre pobles, una ciutat de pas. Eixe inconvenient hui queda notablement reduït

Si a esta obra d’infraestructura viària li afegim que en poc temps començaran les obres en l’altre accés a Godella a l’altura de l’entrada de Campolivar, front al poliesportiu municipal, les diverses administracions implicades podem sentir-nos satisfetes d’haver aconseguit els objectius que es proposàrem ara fa 2 anys: eliminar estos dos punts negres i solucionar els problemes de circulació que es generaven al pas de la nostra població.

Volem agrair, sincerament, l’especial consideració que ha mostrat la Diputació de València, encapçalada pel seu president Alfonso Rus, en donar solució a este problema que tenia la nostra població. Gràcies.

Agraïment que volem fer extensiu al departament de Carreteres de la Diputació, representat pel Diputat Enrique Crespo. Si no haguérem comptat amb la seua sensibilitat i determinació per acabar amb este encreuament, probablement encara estaríem patint les conseqüències d’un accés mortalment perillós. Moltes Gràcies

Tampoc podríem estar felicitant-nos per esta obra sense la col•laboració i la implicació de l’Escoles Professionals Lluís Amigó. L’EPLA que han cedit i permutat els terrenys necessaris per fer-la realitat. Vaja des d’ací el meu agraïment.

Vull reconéixer també la tenacitat, el treball, i la capacitat negociadora alhora que conciliadora de la regidora d’Urbanisme, Lola Sánchez. Gràcies Lola per no haver-te desanimat mai davant dels problemes fins arribar al dia de hui i enhorabona.

Però sobretot vull agrair i felicitar el moviment associatiu i ciutadà que ens va obrir els ulls a tots. Que ha estat vigilant i estimulant els avanços en el procés de negociació i d’execució de les obres. Un moviment ciutadà que començà la llarga reivindicació ara fa 20 anys, i que és el gran valor que tenim a Godella. L’esperit i l’espenta del qual no ha minvat en el pas del temps i que ha superat tots els entrebancs amb una sola intenció: fer progressar el seu poble.

Gràcies a totes i tots i vos emplace per assistir a la propera inauguració de l’altra rotonda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario