DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



jueves, 10 de febrero de 2011

CELEBRACIÓ DE SANT ANTONI


El diumenge passat dia 6 vam celebrar en la nostra població la tradicional festa de Sant Antoni. Centenars de mascotes acompanyades pels seus propietaris de totes les edats passaren pel davant del cadafalc per a rebre la benedicció del rector de la parròquia de S.Bertomeu, Ricardo Estrems i de l’Ermita del Salvador, José Antonio Martínez.

Vaig tindre l’oportunitat de saludar a tots i totes els participants en el moment de fer-los entrega d’un obsequi-record de la jornada.


Conforme avançava l’acte em sentia més i més satisfet de la gran acollida que ha tingut esta festa al llarg dels últims anys. Èxit que hem d’agrair al bon treball d’alguns veïns del nostre poble que col•laboren desinteressadament en l’organització d’este dia i també al bon fer del nostre regidor de Festes, Miguel Gago.


En la segona part de la desfilada van passar més d’un centenar, entre cavalls i ponis, per davant del públic assistent; que enguany tornà a batre les xifres de l’any passat, ja que es congregaren més de 3.000 persones.


Els cavalls, els genets i les amazones que el montaven van fer les delícies dels veïns. Tots els participants d’esta segona tanda van rebre un Kit per al manteniment dels animals.


L’acte va concloure amb el tradicional dinar d’arròs en fessòls i naps que es va servir, amb l’ajuda de les Ames de casa Tyrius, en el col•legi Sacre Cor i que en esta ocasió congregà a més de 400 comensals.


Esperem que el proper any supere l’èxit de participació d’estos últims anys, treballarem entre tots per a aconseguir-ho!

No hay comentarios:

Publicar un comentario