DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 4 de enero de 2011

ARRIBEN ELS REIS MAGS D’ORIENT!

Esta vesprada a les 18h. han arribat els Reis a Godella. Com ve sent tradicional des de fa anys la Comparsa cristiana dels Templaris, ha fet possible un any més, que les xiquets i xiquetes del nostre poble pogueren acostar-se als Reis d’Orient per a fer-los arribar les seues cartes plenes d’il•lusions, desitjos... i joguets!

Han estat més de 2 hores d’una contínua desfilada dels més menuts acostant-se als Reis, amb una barreja de sorpresa, alegria i nerviosisme que feien que els més majors (pares, iaios i demés familiars) mantingueren un somriure permanent durant l’acte.

Més de 400 xiquets i xiquetes han donat hui als Reis en paper, allò que esperen demà a la nit.

Per a demà dia 5 a les 19h. Està prevista la Cabalgata de Reis. Eixirà de la plaça de l’Ermita i arribarà pel trajecte habitual al jardí de la Torreta de Missildo. Segur que s’omplirà el trajecte de gent de totes les edats amb ganes de vore als Reis i el seu seguici, i de replegar tot allò que des de les carrosses es vaja llançant als presents.

Agrair des d’ací a totes aquelles persones que col•laboren i fan possible estos actes entranyables; i molt singularment als membres de la Comparsa dels Cavallers Templaris!

No hay comentarios:

Publicar un comentario