DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



martes, 28 de diciembre de 2010

GOBICI: BICICLETES AGODELLA!


El dijous 23 de desembre inauguràrem el nou servici de bicicletes públiques al nostre municipi. A l’acte vaig estar acompanyat i en bicicleta: per part autonòmica, el director general d’Energia Antonio Cejalvo i les regidores de Medi Ambient i urbanisme, Lola Sánchez; Serveis Socials, Ocupació i Igualtat, Rosa Barat; i la regidora d’Hisenda i Comunicació Neus Marco i el portaveu del PP de Godella, Rafael González.

El servici comença inicialment amb quatre bases distribuïdes en llocs estratègics del poble: Estació de FGV, Poliesportiu Municipal, Pavelló Municipal i Col•legi Públic Barranquet. La intenció és anar afegint als propers mesos noves ubicacions per a completar les cent bicicletes que es volen ofertar.

La inversió realitzada ha comptat amb una subvenció de 126.700€, de l’Agència Valenciana de l’Energia, complementada per una aportació municipal d’uns 24.000€.

La intenció és que el servici siga compatible amb la resta de servicis semblants que es donen ja a altres poblacions veïnes (com és el cas de Burjassot) i poder ampliar-ho a Paterna, Montcada,…

Esta nova alternativa de transport “públic” pretén iniciar el camí per a aconseguir un doble objectiu: fomentar l’ús del transport alternatiu i no contaminant, reduint l’ús del transport privat. I per altra fer progressivament del nostre cas urbà una zona de trànsit atenuat i de velocitat reduïda. Amb açò estarem en el camí de treballar per la sostenibilitat mediambiental ja que els càlculs oficials estimen en 55.000 litres de combustible l’estalvi que pot produir aquest sistema de desplaçament ecològic.

Esteu tots i totes atents perquè vos arribarà als domicilis el “triptic que explica com donar-se d’alta al nou servici. Els impresos podeu trobar-los a l'Ajuntament. Més informació: tel. 961111575

Des d’aci vull animar-vos a usar-lo en els vostres desplaçaments urbans al nostre poble!

No hay comentarios:

Publicar un comentario