DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



jueves, 18 de noviembre de 2010

50 ANIVERSARI DE “LOS CLAVELES ROJOS”

El dissabte per la vesprada a les 19h es va inaugurar (a l’antiga casa dels Pintors), l’exposició de fotografies, indumentària i instruments musicals, per a començar els actes en commemoració dels 50 aninersari de la rondalla “Los Claveles Rojos” de Godella. L’exposició estarà fins al dia 20 de novembre.

Tan sols 6 joves de la nostra població van ser els fundadors (a l’any 60), i la formació a anat variant, fins arribar als 30 de hui en dia.

La gran quantitat de gent que omplia la sala d’exposicions ens dóna una idea de la capacitat de convocatòria i el reconeixement que este grup té al nostre poble.

Com afirmava en la meua intervenció: “50 anys, és tota una vida, i vosaltres ja formeu part de la història viva del nostre poble. I ho feu perquè representeu alguns dels millors valors que defineixen a Godella: l’amor per la cultura i la música, la importància que es dóna a l’amistat i la convivència entre veïns, i la capacitat integradora de les seues gents. Este poble pot estar orgullós de tindre un grup com “Los Claveles Rojos”.

Estem ja impacients per poder disfrutar del Concert-Presentació del CD de la Rondalla el proper 4 de desembre a les 22:30h al Teatre Capitoli. De ben segur que la sala s’omplirà per a escoltar-los en directe. Allí ens vorem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario