DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



viernes, 13 de agosto de 2010

FESTES A GODELLA 2010

Ja les tenim ací! Les festes del mes d’agost ja toquen a les nostres portes. En un any especialment dur i difícil, les festes servixen per a reivindicar la vitalitat del nostre poble i la capacitat d’esforç col•lectiu del que som capaços. Una volta més, podem estar orgullosos de la resposta dels nostres veïns i veïnes.

Tornarem a disfrutar de la festa al carrer, amb els amics i amigues i amb els nostres familiars. Tornarem a conjugar en perfecte equilibri les manifestacions més tradicionals i populars i aquelles que són el reflex d’una societat moderna que camina decidida cap al seu futur.
Allunyarem per uns dies problemes i dificultats i convocarem plens de desitjos les nostres festes patronals!

Ens acompanyarà el teatre, la música de les albaes, dels nostres grups locals i d’altres orquestres, l’esport amb la pilota valenciana, el bàsquet, les pequeolimpiades, aquajocs, menjars a base de calderes, paelles, de cabasset, la fira del tapeig, balls, moros i cristians, cercavil•les, l’acampada del “pequellauro”... i, per descomptat, alguna que altra sorpresa que ens servirà per conéixer un poquet millor el nostre poble.
Ja les tenim ací! I les tenim ben guanyades! Preparades pels components de les diverses clavaries, entitats i associacions amb la col•laboració de l’Ajuntament i l'esforç de la Regidoria de Festes, que faran possible un any més que estem orgullosos i satisfets del nostre poble. A totes elles moltes gràcies!

Bones festes per a totes i tots i un salut afectuós!
Disseny del programa de festes. Luis Rivera

No hay comentarios:

Publicar un comentario