DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



domingo, 28 de marzo de 2010

RESUM DE LA SETMANA

Xocolatà amb les Ames de casa Tyrius i amb el regidor Hermenegildo Estellés
Finalització del Taller d'Inserció i Formació per a dones amb la regidora Rosa Barat i el Director del Servef de Burjassot Enrique Brines

El cap de setmana per a recuperar-se de les Falles i de nou el dilluns per la vesprada una activitat a la que assistir: Xocolatà preparada per les Ames de Casa Tyrius per a més d'un centenar de les seues sòcies, uns minuts per a compartir amb elles i amb el regidor Hermenegildo Estellés comentaris i anècdotes del que hem fet les últimes setmanes: Setmana de la Dona, Falles... A mig berenar de "xocolate i ensaïmades", de nou a l'Ajuntament, per assistir a les dues comissions informatives preparatòries del Plenari de dijous. Dimarts entrega dels diplomes a les 10 dones que han realitzat el Taller de Formació i Inserció Laboral organitzat per la regidoria d'Ocupació i que ha donat importants fruits, al comptar amb el 50% de dones que han conseguit un contracte de treball. Tant la regidora Rosa Barat, com el director del Servef de Burjassot Enrique Brines destacaren la importància dels objectius aconseguits. Per la meua part vaig comprometre a l'Ajuntament en seguir treballant en la mateixa línea, buscant la inserció laboral de les dones del nostre municipi.

Divendres de matí visita al Centre del Carme a València, per a reunir-se amb Felipe Garín assessor científic d'exposicions de la Conselleria de Cultura, per a preparar l'exposició que inaugurarà el Centre de Villa Eugènia. La reunió resultà interessant i profitosa, s'avançà tant en el contingut com en les característiques de l'exposició. La delegació de Godella en la reunió comptà amb la participació del regidor de cultura Miguel Gago, el comissari de l'exposició José Luís Alcaide, Rodriguez-Bronchú i Joan Mansanet. Des d'ací agrair-los a tots ells el magnífic treball que estan realitzant, i la il·lusió i entusiasme que posen cada dia en el projecte!

No hay comentarios:

Publicar un comentario