DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



lunes, 13 de junio de 2011

NOVA LEGISLATURA A GODELLA

Amb Sanfelix (EU) i Sanchis (COMPROMIS)

El dissabte 11 de juny es va constituir el nou Ajuntament a Godella  en Villa Teresita. Un pacte de progrés ha estat possible entre el PSPV-PSOE, EU i Compromis. Esta setmana  perfilarem les característiques de l'acord. Un tripartit que compartirà el govern.

Este va ser el meu discurs en la presa de possessió com alcalde:

Bon dia a tots i totes veïns i veïnes de Godella, companys i companyes socialistes, amics i amigues.

Hem fet molt en estos quatre anys i ho hem fet en amor, treball i dedicació. Hui tenim un poble millor, una hisenda sanejada i molts projectes complits. Ens comprometem a conservar este meravellós poble en el que dóna gust viure, i que Godella continue sent un referent cultural i lúdic, que la música cresca en el conservatori, que les Pedreres es protegisquem definitivament i que la meravellosa horta que hem defés i posat en valor continue fora de l’alcanç dels especuladors i dels desmans urbanístics.

Agraïsc als regidors d’EU i de Compromís la seua confiança i el seu vot, per a fer un pacte de progrés en Godella.

No sabia de la duresa de la política i d’una campanya electoral  fins ara i això que ja en porte unes quantes a l’esquena. Mai vaig imaginar que es necessitara denunciar falsament i que existiren tants interessos agrupats al voltant de Godella. Es necessari un colp d’aire fresc que ens demana la ciutadania que hui s’expessa en carrers y places per fer una democràcia més participativa i amb valors. Continuarem defensant la nostra forma de fer política: propera, valenta i compromesa en Godella. Eixe és el nostre estil, al que no pensem renunciar.

Per últim, vull donar les gràcies a totes les persones que ens haveu votat, als regidors i regidores que m’han acompanyat estos anys, a la meua família i sobretot a la meua dona que ha suportat i compartit el dia a dia d’estos anys que algunes persones han fet tan difícil i en tanta injustícia.

Però sempre hi ha un demà i l’esperança partix del convenciment i de la raó. Un nou Ajuntament inicia la seu andadura, Espere haver sabut ser un bon alcalde i millorar la meua gestió en esta legislatura. De nou gràcies per totes las coses tan boniques que m’heu dit estos dies. Gràcies Godella!

                                                                                      11 de juny 2011


                                                                                                  Voro Soler