DESDE GODELLA

DESDE GODELLA



lunes, 19 de abril de 2010

PRESSUPOSTOS 2010


Esta setmana passada hem començat el procés d'aprovació dels pressupostos municipals,tant de l'Ajuntament com de l'OAM. Un procés públic i transparent que pretén que els ciutadans i ciutadanes del nostre poble puguen conéixer amb detall el contingut dels nostres pressupostos,on van destinats els nostres diners i quins són els costos dels servicis municipals.

El dijous 15 els vaig presentar als membres dels Consell de Participació Ciutadana, i el divendres 16 a les 19:30h férem la primera presentació pública en Villa Teresita. El proper dimecres també en Villa Teresita i a la mateixa hora,- 19:30h.-, farem un segona exposició pública per a totes aquelles persones interessades que no pogueren assistir el divendres.

Durant tota la setmana es reuniran els diversos consells assessors de l'OAM (Joventut, Cutura i Esports) i finalment dimecres el Consell Rector. Amb esta última reunió donarem per acabat el procés d'exposició pública dels pressupostos i només restaran les reunions de les respectives Comissions Informatives Municipals, per acabar amb l'aprovació per el Plenari Municipal el 29 d'abril.

Un procés, com podeu vore llarg i complex que pretén garantir el màxim de participació, publicitat i transparència en l'ús dels recursos econòmics municipals. El nostre municipi és un exemple en este sentit i des d'ací vos anime a participar i assistir en els diversos moments.

Hem tancat el pressupost de 2009 amb superàvit, igual que els darrers dos anys. Hortanoticias

Fotografia de la presentació dels Pressupostos de l'any 2009.

sábado, 17 de abril de 2010

JESÚS RAGA, ALCALDE DE BONREPÒS I MIRAMBELL


Una fotografia per a un acte emocionant. Els aplaudiments al nou alcalde socialista de Bonrepòs i Mirambell, Jesús Raga, ens plenà d'emoció a tots i totes: Alcaldes i Alcaldesses Socialistes, al Secretari General dels Socialistes Valencians, Jorge Alarte,  i a la resta d'autoritats i de veïns i veïnes que l'acompanyàrem. Hem volgut dir amb la nostra presència un clar "gràcies, Jesús,  pel teu exemple de superació, d'amor i compromís amb el teu poble", recordant, com no a Vicenta Bosch, l'anterior alcaldessa.

Com molt bé ha dit Jesús Raga al seu discurs " Se és regidor només un temps, veí tota la vida". S'han juntat emocions encontrades, entre el record a la companya i amiga que ja no està i la satisfacció de vore a un company com Jesús prometent el càrrec d'Alcalde.
Aci podeu vore el vídeo de l'acte al Levante
Han passat uns dies des de l'última entrada, les festes en família i acabar de preparar el pressupost municipal han consumit gran part del meu temps.